Furious 7 sætter rekorder

Hvis man lige ser bort fra bastarden Tokyo Drift, er filmene blevet større og større siden den første The Fast and the Furious fra 2001, der indspillede lidt over 200 millioner dollars i biograferne verden over.

De er også blevet dyrere og dyrere, men i takt med at budgetterne er steget er flere folk også blevet lokket i biograferne. Den sjette film indspillede i 2013 tæt på ekstreme 800 millioner dollars, og alt tyder på, at nyste skud på stammen Furious 7 bliver endnu vildere.

Allerede i den første weekend er filmen på kurs mod at omsætte for omkring 150 millioner dollars alene i de amerikanske biografer. Det er den største åbning for en film siden efteråret 2013 og den største åbning for en film i april nogensinde – ganske imponerende.

Fredag havde filmen allerede omsat for tæt på 200 millioner på verdensplan, og det forventes at det globale marked kommer til at indbringe omkring 300 millioner inden weekenden er omme, og sammen med de amerikanske tal nærmer det sig 450 millioner, og filmen er på kurs mod at indspille en milliard dollars, hvilket der nok ikke var mange, der havde forudset efter de første par film.

Der gemmer sig naturligvis den dybt tragiske historie, at Paul Walker døde mens optagelserne var i gang, og derfor ikke kommer til at medvirke i flere film. Universal har dog bebudet, at der er intet mindre end yderligere tre film på vej, og med de tal er det heller ikke så svært at se Vin Dielse, Dwayne Johnson, Ludacris, Tyrese Gibson og alle de andre vender tilbage til flere.

Smid en kommentar