Furious 7 er den største Universal film nogensinde

Filmen tager endnu en uge på toppen i USA, hvor den nu i alt har solgt billetter for intet minere end 265 millioner dollars. Det er dog intet imod hvad den har indspillet på verdensplan.

Med de sidste par dages indtjening har filmen nemlig netop rundet 1.000.000.000 dollars – ja en milliard. Det er ikke blot den klart største omsætning for franchisen, det betyder rent faktisk, at det er den største for Universal Pictures – Nogensinde. Det var der nok ikke mange der regnede med skulle blive tilfældet ved Fast and Furious: Tokyo Drift.

Universal har en enkelt anden film der også har rundet en milliard, hvilket var Jurassic Park, der præsterede det efter den blev genudgivet i 3D, men der er ingen tvivl om, at Furious 7 også kommer til at slå den inden for få uger.

Der har været lidt rygter om, at der er usikkerhed omkring den ottende film, men med en omsætning på en milliards dollars og en plads i historiebøgerne, er der nok ikke den mindste tvivl om, at Universal vil gå rigtig langt for at få lavet filmen, og sandsynligvis også for at få den lavet inden alt for længe.

Smid en kommentar