Første kig på Charlize Theron som ‘Fast 8’ skurk

Charlize Theron sparkede gevaldigt meget bagdel i sidste års kæmpesucces, Mad Max: Fury Road, hvor hun spillede den hårdkogte kommandant Furiosa. Nu sætter hun sig endnu engang bag rattet på nogle fede biler i den kommende Fast and Furious film.

Den officielle Fast and Furious twitterkonto offentliggjorde i fredags et billede af Theron i rollen som filmens skurk, Cipher. På billedet ses Theron i Metallica t-shirt og sort læderjakke ved siden af en masse våben, så noget tyder på at Cipher er en dame med ben i næsen. Der vides endnu ikke så meget om Cipher, udover at hun er filmens antagonist og har en håndlanger som spilles af norske Kristofer Hivju (Tormund i Game of Thrones).

Fast 8 er instrueret af F. Gary Gray (Straight Outta Compton) og på filmens rolleliste findes Scott Eastwood samt tilbagevendende navne som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson og Ludacris.

Kurt Russell vil genindtage sin rolle fra Furious 7 som Mr. Nobody og Jason Statham vender tilbage som Deckard Shaw.

Fast 8 får premiere d. 13. april 2017.


via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar