Find mange nye film på Viaplay

Find mange nye film på Viaplay

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Elsker du at se nye film, kan det være en fordel at have et abonnement på Viaplay. For hos Viaplay finder du nemlig et stort udvalg af både nye og gamle film, og der kommer hele tiden nye titler til, så du ikke bare skal nøjes med et stillestående arkiv, der aldrig fornyer sig, som du kan opleve hos andre streamingtjenester.

Viaplay er gode til at hente titler hjem, der næsten lige er udgivet, så de dermed holder sig interessante for os brugere. Det er en af de hurtigste streamingtjenester, når det kommer til at få nye filmtitler på programmet. Det vil mange af de øvrige tjenester kunne lære meget af.

Lav pris om måneden

Foruden at have en lang række af filmtitler, får du også det hele til en god og fair pris hver måned. Du skal ikke ruinere dig selv, bare fordi du gerne vil have et abonnement til Viaplay.

Så vil du gerne have fri adgang til en lang række film, du bare kan streame, når du har lyst, og vil du gerne have det til en lav pris, bør du uden tvivl overveje at få dig et abonnement på Viaplay. Læs om Viaplay her.

Masser af serier og indhold fra Viasat

Det er Viasat, der ejer Viaplay, og derfor har du også mulighed, som medlem af Viaplay, for at se en masse af de tv-programmer, som Viasat står for at producere. Hvis du er vild med at se TV3, TV3+ eller TV3 Puls, kan du typisk finde en masse af de tv-programmer, der kører på disse kanaler, inde på Viaplay.

Foruden en masse film finder du også en lang række tv-serier, som du kan give dig i kast med. Her er der både gamle klassikere og helt nye tv-serier både fra ind- og udland. Så du skal ikke være bange for, at du løber tør for noget at se, hvis du vælger at få et abonnement her. Der er hele tiden noget nyt, du kan sætte på.

Er du til sport?

Hvis du er til sport, vil du heller ikke blive ked af Viaplay. Du skal godt nok op og have et dyrere abonnement, hvis du vil have adgang til sportspakken, men det kan være pengene værd, hvis du eksempelvis ikke har den store tv-pakke og gerne vil kunne følge med i fodbold eller F1.

Med Viaplay Sport kan du streame fodbold, boksning, F1, speedway og mange andre sportsgrene i løbet af året. Så er du glad for sport, og vil du gerne kunne se det, uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få lov til det med et Viaplay Sport abonnement. Det er værd at tjekke ud.

Smid en kommentar