Fast Five instruktør bag ny Terminator?

Valget skulle angiveligt været faldet på Justin Lin, der har haft stor succes med The Fast and Furious: Tokyo Drift og ikke mindst den seneste Fast and Furious, der endte med at indspille mere end 300 millioner dollars. Senere på året er han aktuel med Fast Five, men hvis man skal tro rygterne er Universal så begejstret for resultatet, at de vil have ham til at lave Terminator 5.

Det forlyder også, at Universal skulle have tilbudt Chris Morgan, at han måtte skrive manuskriptet. Morgan har arbejdet sammen med Justin Lin på de to foregående og den kommende Fast and Furious film og er også manden bag manuskriptet til Wanted.

Det vides ikke hvordan filmen kommer til at hænge sammen med Terminator Salvation, og dermed vides det heller ikke om det er med i planerne at Christian Bale skal vende tilbage til rollen som John Connor.

Arnold Schwarzenegger har for nyligt udtalt, at han igen kigger på filmroller. Der er derfor næppe nogen tvivl om, at hans navn vil blive nævnt flittigt i forbindelse med filmen.

kilde: deadline.com/hollywood

{linkr:related;keywords:terminator;limit:5;title:Relaterede artikler}Smid en kommentar