Fast and Furious 7 skrives måske helt om

Angiveligt er ændringerne så store, at Universal nu overvejer at droppe det nuværende manuskript og historie fuldstændig og starte helt forfra. Budgettet på filmen er på omkring 200 millioner dollars, og det er derfor en kæmpe beslutning, der skal tages. Men det bliver dog ikke det finansielle, der kommer til at være det afgørende for deres valg.

Store filmselskaber og store produktioner som denne, er naturligvis fuldt ud forsikret, og det kommer derfor ikke til at have nogen betydning for dem. Der har også været rygter om, at han filmen skulle laves færdig ved hjælp af en mindre omskrivning og CGI, men der vil uden tvivl være mange, der ville have stærke følelser overfor dette.

Det mest sandsynlige er nok, at filmen bliver skrevet helt om, men at Paul Walker alligevel vil figurerer en smule i filmen ved hjælp af de scener, der allerede er indspillet med ham.

I forbindelse med stjernens død, har Universal desuden valgt at donere en god portion af overskuddet fra dvd/blu-ray salgt af den sjette Fast and Furious film til “Walkers Reach Out” der er den velgørende fond som Paul stiftede for år tilbage.

Smid en kommentar