Fast 8 holdet flamberer Island i nyt klip

Nyt ‘bag scenerne’ klip fra den kommende Fast 8 viser vilde eksplosioner og bilstunts i Island.

Optagelserne på den kommende Fast and Furious film er igang, og denne gang har filmholdet både været på Island, Cuba og i Ohio.

Som det fremgår at nedenstående klip, kommer det til at gå ret vildt for sig når fede biler skal ræse over flotte kontinenter til hæsblæsende musik og store eksplosioner. Der kommer uden tvivl til at være masser af ild, ræs og action.

Franchisens efterhånden faste fotograf, Stephen F. Windon, er med på holdet for femte gang og filmen instrueres af F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

Blandt de tilbagevendende skuespillere findes Vin Diesel, Dwayne Johnson og Michelle Rodriguez. Kurt Russell præsenteres som en ny karakter i Fast 8 og det forventes at han også vil medvirke i kommende film indenfor franchisen.

Fast 8 bliver den første Fast and Furious film siden Tokyo Drift (2006) uden Paul Walker, som omkom i en bilulykke d. 30. november 2013.

Filmen har premiere d. 13. april 2017

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar