Facebooks Hollywood-konge og dronning

Skaberen af det sociale netværk Mark Zuckerberg, er måske nok den helt store vinder. Men når det kommer til stjerner på Facebook, hvem er så de store vindere? Hvem har flest venner og fans, Film-nyt.dk har set nærmere på sagen og kigget på sjove tendenser blandt Hollywoods mange stjerner. De allermest populære skikkelser på Facebook er stadig den afdøde Michael Jackson, der slår Lady Gaga og Eminem med et par hundrede tusinde “venner”. Denne lille artikel handler dog udelukkende om skuespillere.

To over alle andre

Når man kigger på skuespillere, er der to der for alvor skiller sig ud. De er nemlig de eneste der har over 20 millioner tilhængere på deres respektive sider. De to er Fast and Furious stjernen Vin Diesel og den tidligere Transformers babe Megan Fox. Det er indtil videre Megan Fox der har trukket det længste står i kampen mellem de to. Hun har 20,5 millioner “synes godt om’ere” imod Vin Diesels 20.3 millioner. Begge to har de rent faktisk flere fans en gruppen “Facebook”, hvilket i sig selv er rimelig imponerende.

Men hvad er det, der gør lige netop de to så populære? Det er umuligt at give et rigtigt svar på dette spørgsmål på dette svar. En af mulighederne er dog uden tvivl for Diesel’s vedkommende, at han tager mediet alvorligt. Da traileren til Fast Five blev udgivet, var det første sted man kunne se den på hans Facebook side. Også på Megan Fox’s side kan man finde ting, der ikke kan findes andre steder. De (deres PR Folk) benytter Facebook som en nyhedskanal, frem for bare at have informationer fra andre hjemmesider, hvilket nok er en af grundene til deres popularitet.

Ulven er over vampyren

Hvis man kigger lidt blandt de yngre stjerner og især mod Twilight franchiset, så er der ingen tvivl om at der på Facebook er flest der tilhører “Team Jacob”. Taylor Lautner har således omkring 8 millioner fans, mens Robert Pattinson må nøjes med beskedne 2 millioner. Kristen Stewart har end ikke rundet en million. Så hvis man skulle være i tvivl er rækkefølgen

1: Varulv

2: Vampyr

3: Menneske

Der er et utal af iagttagelser, man kan gøre sig omkring grupper og personer på Facebook. I takt med der dukker nye op, vil denne artikel blive opdateret. Hvis du er stødt på noget opsigtsvækkende i din færd på Facebook, så kommentér det endelig her. Du kan naturligvis også melde dig i i vores facebook gruppe, måske når vi Vin Diesel eller Megan Fox en dag, vi mangler kun lige godt 20,3 millioner medlemmer.

{linkr:related;keywords:facebook;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar