Er Alden Ehrenreich den nye Han Solo?

Der har været en del spekulationer om hvem der skal spille den unge version af Han Solo i den kommende antologiserie om Star Wars franchisens berømte rumcowboys liv. Nu er han måske fundet i denne unge stjerne.

Siden det blev annonceret at der vil komme en origin-filmserie om Han Solo, har der i Hollywood været kamp om hvem der får lov til at spille den ikoniske rolle som hidtil kun har været forbeholdt Harrison Ford. Efter screentests er feltet nu blevet indsnævret til en håndfuld unge mænd, heraf Taron Egerton, Jack Reynor og Alden Ehrenreich.

egertonreynor
Til venstre: Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service). Til højre: Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction)

Mens det indtil for nylig har været Egerton som lå i spidsen til at snuppe rollen ser det nu ud til at den forholdsvis ukendte Ehrenreich har taget føringen efter en imponerende screentest. Ehrenreich har haft en række mindre roller i film som Woody Allens Blue Jasmine og tweenfilmen Beautiful Creatures, inden han sidste år brød igennem som den naive westernskuespiller Hobie Doyle i Coen brødrenes Hail Caesar!

Ehrenreich står til at skulle spille hovedrollen i Warren Beattys kommende Howard Hughes projekt, så det ser ud til at den 26-årige skuespiller er godt på vej til at blive et af Hollywoods hotteste nye navne.

Disneys Han Solo antologifilm er sat til at få premiere i maj 2018.

via GIPHY

 

 

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar