Endnu flere Hunger Games film på vej?

Filmen har nemlig indspillet over 700 millioner dollars, baseret på et budget der “blot er på omkring” 125 millioner dollars. Dermed er franchisen stadig uhyre lukrativ trods nedgangen i billetsalget.

Rent faktisk er The Hunger Games et af de mest lukrative franchises med en omsætning på langt over 2 milliarder alene baseret på omsætningen fra biograferne verden over.

Senere i år har The Hunger Games: Mocking Jay Part 2 premiere, og dermed er det slut på franchisen. Den sidste bog i fortællingen blev delt i to film, for at få spinde lidt ekstra guld, og nu kan der måske være endnu mere på vej.

Det forlyder nemlig, at Lionsgate der står bag filmene, har store planer, som altså inkluderer flere film. Angiveligt kigger de både på muligheden for efterfølgere og prequels, der altså skal foregå inden handlingen fra den første The Hunger Games. Om en prequel eller en sequel er næste skridt er endnu uvist.

Det helt store spørgsmål er det nok, hvorvidt Suzanne Collins (forfatteren af bøgerne) er med på denne ide. Og dette melder historien altså ikke noget om på nuværende tidspunkt.

En ting står dog fast, og det er, at den foreløbig sidste film får premiere til november.

Smid en kommentar