Efterfølger på vej til Passion of the Christ

Braveheart manuskriptforfatter, Randall Wallace, siger at han i øjeblikket arbejder på en efterfølger til den bibelske film, som vil følge Jesus efter genopstandelsen.

I følge The Hollywood Reporter arbejder Mel Gibson og Wallace i øjeblikket på efterfølgeren til The Passion of the Christ som vil fortælle historien om Jesus genopstandelse.

Wallace, som var nomineret til en Oscar for manuskriptet på Gibsons 1995 ‘Best Picture’ vinder Braveheart, bekræftede i torsdags at han er begyndt at skrive historien om Jesu genopstandelse til det store lærred.

Wallace har for nyligt instrueret og medskrevet det religiøse drama Heaven Is for Real, og siger at ham og Gibson begyndte at tale alvorligt om en efterfølger til The Passion, under produktionen af Hacksaw Ridge, som de begge arbejdede på.

Wallace har en baggrund indenfor teologi og siger at genopstandelsen er hans ekspertiseområde. “Jeg har altid gerne ville fortælle denne historie”, sagde han. “The Passion er begyndelsen og der er meget mere historie at fortælle.”

En repræsentant for Gibson har nægtet at udtale sig om instruktørens involvering i projektet.

I følge Wallace var det kristne som påvirkede ham og Gibson til at lave en efterfølger. “Det evangeliske fællesskab betragter The Passion som den største film som nogensinde er kommet ud af Hollywood, og de blev ved med at sige til os at de syntes en efterfølger kunne blive endnu større”, sagde Wallace.

Der er endnu ikke noget produktionsselskab tilknyttet projektet, men Wallace indikerer at der er en del interesse fra investorer. “Det er for tidligt at snakke om penge” sagde han, “men det er sådan et stort og helligt emne.”

I februar udgav Sony filmen, Risen, som fortæller historien om Jesu genopstandelse. Filmen tjente 46 millioner dollars på verdensplan, med et budget på 20 millioner dollars, så det ser ud til at Gibson og Wallaces projekt har stort potentiale.

 

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar