Dwayne Johnson og Kevin Hart er interesserede i Jumanji reboot

Hvad er det vi alle har gået og efterspurgt de seneste par år? Alle i kor nu: “Flere reboots!” (var der ingen der sagde). Det har dog ikke stoppet Hollywood fra at omfortolke den ene film efter den anden i det seneste stykke tid med kvindelige Ghostbusters, Ben Affleck i Batman-kostume, en nyåbnet i Jurrasic World for blot at nævne nogle få af de talrige nyfortolkninger som har set dagens lys. Nogle af disse har været vellykkede mens andre mildest talt har været unødvendige.

Nu er der endnu en reboot på vej. Denne gang er det Robin Williams adventurefilmen, Jumanji, som står for skud. Det ser dog langt fra ud til at den nye junglespilsfilm kommer til at være læne sig særligt meget op ad den originale film. I følge Variety har Sony nemlig Kevin Hart og Dwayne Johnson i kikkerten til deres reboot af Chris Van Allburgs roman fra 1981.

Hart og Johnson var for nylig værter for årets MTV Movie Awards hvor det så ud til at de to skuespillere kom godt ud af det med hinanden. De medvirker også begge i den kommende film, Central Intelligence, som udkommer til sommer. Det kan dog godt vise sig tricky for Sony at få fingrene i de to gutter eftersom de begge er tilknyttede andre projekter i den kommende tid. Johnsons New Line film Rampage får premiere enten til efteråret eller i starten af næste år, og derudover har han HBO serien Ballers, som snart påbegynder sin tredje sæson.

Hart får ligeledes travlt når han til sommer starter optagelserne på Bryan Cranston filmen, The Intouchables.

Kevin Hart og Dwayne Johnson var værter på MTV Movie Awards 2016
Kevin Hart og Dwayne Johnson var værter på MTV Movie Awards 2016

Jake Kasdan er allerede blevet tilknyttet som instruktør til Jumanji projektet og Ted Field som producer. Kasdan har tidligere instrueret Cameron Diaz komedierne Sex Tape (2014) og Bad Teacher (2011), mens Field var executive producer på den originale Jumanji film i 1995.

Filmens manuskript er blevet udarbejdet af Scott Rosenberg (High Fidelity, 2000) og Jeff Pinkner (The 5th Wave, 2016).

De tilknyttede navne kunne godt tyde på at den kommende Jumanji film vil vægte de komiske elementer i historien og at filmen får et stort budget at gøre godt med. Der er altså lagt op til en storfilm, men hvorvidt verden har brug for en ny Jumanji er selvfølgelig et helt andet spørgsmål.

Jumanji (1995) havde Robin Williams, Bonnie Hunt og en meget ung Kirsten Dunst på rollelisten. Filmen omhandlede en 12-årig dreng som bliver fanget i et brætspil i 1969 og løssluppet (sammen med en række farlige udfordringer) da to børn finder spillet 26 år senere.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar