Draper vs. Dexter vs. House

Begge to har de været nomineret to gange, spørgsmålet er den tredje gang skal blive lykkens gang for en af dem. For der er naturligvis også andre nominerede end lige de to.

En anden oplagt kandidat er Hugh Laurie, det er nemlig femte gang at den engelske skuespiller er nomineret for hans præstationer som Dr. Gregory House i tv-serien House.

Endelig har Matthew Fox fået sin første Emmy nominering for hans rolle som Jack i serien Lost. Det er første gang Fox bliver nomineret, dog kunne man godt forestille sig der bliver en form for “Ringenes Herre” effekt. De tre film blev stort set forbigået i de store kategorier ved Oscar uddelingen, indtil den sidste film Kongen Vender Tilbage, hvor den gjorde stort set rent bord. Man kunne forestille sig at det samme kunne blive tilfældet med Matthew Fox, der kunne modtage en Emmy som et samlet symbol på succesen med Lost.

Det helt store spørgsmål er altså, bliver det tredje gang der er lykkens gang for Hall eller Hamm. Skal House endelig have sin Emmy, har Fox fortjent den for Lost, eller ender det med at blive Kyle Chandler for Friday Night Lights.


Endelig er der storfavoritten Bryan Cranston for Breaking Bad, det kan også vise sig at blive tredje gang der er lykkens gang for Cranston. Hans lykke vil dog være at vinde tre gange i træk. Cranston er nemlig grunden til at hverken Michael C. Hall eller Jonn Hamm har vundet i 2008 og 2009.

Fælles for både Jon Hamm, Hugh Laurie og Michael C. Hall er at selvom det måske ikke er blevet til en Emmy har de alle vundet en Golden Globe for deres respektive roller.


Hele listen af nominerede kan ses her

Hvem er din favorit?

{linkr:related;keywords:mad men;limit:5;title:Relaterede artikler}