Downey & Cruise i ny komedie?

Det var ikke fordi at Robert Downey Jr. og Tom Cruise havde mange scener sammen i Tropic Thunder, men det ville blive i så fald blive tilfældet i El Presidente.

Filmen, der er skrevet af Dan Goor, er en actionkomedie, der handler om en secret service agent (Tom Cruise), der får den frygtelige opgave, at skulle passe på den tidligere værste amerikanske præsident nogensinde (Robert Downey Jr.), hvilket ikke er en opgave han sætter særlig stor ære i.

Situationen bliver dog pludselig en del mere interessant, da der løber en dødstrussel ind på den tidligere præsident, og de pludselig bliver drevet på flugt, og han får brug for alt sin kamptræning.

Der er dog ikke tale om noget helt nyt projekt. Faktisk har Tom Cruise været tilknyttet siden 2010. På et tidspunkt forlød det, at Jack Nicholson skulle spille den tidligere præsident, men nu er denne altså byttet ud med en noget yngre udgave.

Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, at hverken Downey eller Cruise skal medvirke i filmen. Det er Warner Bros der sidder på rettighederne, og de har altså ikke haft travlt med at hverken be- eller afkræfte.

kilde: nymag.com

{linkr:related;keywords:cruise;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar