Disse tre skurke vil slås mod Batman i Suicide Squad

Det er efterhånden ikke nogen (særlig velholdt) hemmelighed at Ben Afflecks Batman kommer til at sætte sit præg på den kommende DC Comics film Suicide Squad.

Affleck er flere gange blevet spottet på optagelserne af filmen og et billede fra People Magazine viser ham endda i kostume på taget af the Jokers (Jared Leto) sportsbil.

via. People Magazine
via. People Magazine

Batman News rapporterede for nyligt at Batman ikke kommer til at interagere med alle medlemmerne af Suicide Squad, men han kommer til at krydse vej med tre af dets medlemmer: Harley Quinn (Margot Robbie), the Joker (Jared Leto) og Deadshot (Will Smith).

De to førstenævnte er måske ikke så overraskende ud fra det ovenstående billede, men efter sigende skulle Batman indgå i flere scener med Harley Quinn end med the Joker, hvilket til gengæld er en smule overraskende eftersom vi havde forventet en hovedkonflikt mellem Batman og the Joker (ala. The Dark Knight).

I slutningen af Batman v. Superman ser man the Jokers ‘visitkort’ i Bathulen, i form af Robins (Jason Todd) grafittioverskrevne kostume, hvilket indikerede at the Joker har dræbt Robin og at Batman sandsynligvis ikke kommer til at reagere mildt på det.

via GIPHY

 

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar