Disney køber Marvel for 4 milliarder dollars

 
De får dog som det ser ud ikke fuldt udbytte at købet lige med det samme. Marvel indgik nemlig sidste år en aftale med Paramount Pictures om distributionen af de næste 5 film. Deriblandt finder man blandt andre Iron Man 2, The Avengers, Thor og sandsynlig også Captain America(billede). Hvorledes den aftale vil se ud med et Disney køb vides endnu ikke, men det er nok ikke nogle film Disney har tænkt sig at opgive uden kamp.
 

Det er ikke første gang at Disney køber stort ind hos en konkurrent. Tilbage i 2006 opkøbe Disney Pixar for i omegnen af 7,4 milliarder, altså næsten dobbelt så meget. Disney må altså siges at være ekstremt offensive og vil med købet af Marvel vil Disney dynastiet vokse sig markant større, end de allerede er.

Med i bagagen for Disney blandt andet rettighederne til gigantiske succeser som Spider-Man, X-men, Wolverine, Fantastic For og mange mange andre. 

Det forlyder at Ike Pearlmutter, der er den nuværende chef på Marvel fortsætter, men altså nu står til ansvar overfor mægtige Walt Disney Entertainment Company.

kilde: nytimes.com

{linkr:related;keywords:marvel;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar