Denzel Washington og Chris Pratt på hævntogt i The Magnificent Seven trailer

Efter Tarantino-filmene Django Unchained (2012) og The Hateful Eight (2015) er der for alvor blevet pustet liv i western-genren. Hollywood har sat gang i en tsunami af stjernespækkede westerns som snart vil ramme internationale biograflærreder.

Vi vil derfor snart kunne opleve en række kendte ansigter ride rundt og skyde efter hinanden i ødemarken; Natalie Portman i Jane Got A Gun, John Travolta og Ethan Hawke i In The Valley of Violence og Kurt Russell i Bone Tomahawk er blot udvalgte eksempler på westerns som vi kan se frem til at opleve i den kommende tid.

Nu er der så kommet trailer til endnu en western med den velkendte titel The Magnificent Seven. I traileren ser vi Denzel Washington rekruttere Chris Pratt til et hævntogt mod en bande og så flyver det ellers med heste, guns og støv i alle retninger. Det ser ud til at blive actionspækket, dog ikke nær så blodig som de to Tarantino film. Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee og Manuel Garcia Rulfo er også tilknyttet filmen.

Som det fremgår af titlen, er The Magnificent Seven en geninspilning af den klassiske Steve McQueen western fra 1960.

Filmen får dansk premiere d. 22. september 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar