‘Deadpool 2’ på vej med Ryan Reynolds og instruktør Tim Miller

Antihelten vender tilbage.

Forberedelserne til Deadpool 2 er gået igang med en genforening af teamet bag den succesfulde originale film som havde premiere tidligere på året.

Skuespiller Ryan Reynolds trækker endnu engang i den stramme heltedragt får at uddeligere øretæver og hård sarkasme, mens holdet bag den originale film tilbagevender i form af manuskriptforfatterne Rhett Reese og Paul Wernick.

Beslutningen om at lave en efterfølger til den første film, blev allerede taget da det stod klart at Millers film var en finansiel succes i biograferne. Deadpool indtjente 757.3 millioner dollars på verdensplan hvilket gør den til den mest indtjenende ‘R-rated’ film nogensinde. Udover dette, har filmen givet et fortrængt skub i Ryan Reynolds karriere og pustet frisk luft ind i de mange superheltefilm som har præget biograferne det seneste årti.

Deadpool var tilmed Millers spillefilmsdebut som instruktør. Tidligere har han arbejdet som animator og med special effects.

Deadpool 2 får premiere næste år.

via GIPHY

Source:Variety
Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar