De 3 sjoveste film i 2018

De 3 sjoveste film i 2018

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

2018 har været et år fyldt med gode komedier. Der har været mange store filmøjeblikke, og der er flere komedier, som har fået en toer og treer. Komedier er kendt for ikke altid at kunne tiltrække A-skuespillere, men de store stjerner har også fået øjnene op for, at komedier bestemt ikke er en genre, som man skal se ned på, men nærmere omfavne som skuespiller, da det kan være springbrættet til mange andre roller. Derfor er der også i 2018 kommet rigtig mange gode komedier, og dem vil vi hjælpe dig med at give dig et overblik over herunder, så du kan finde ud af, hvad du skal streame næste gang, du skal sætte en sjov film på.

Engelsk komedie klassiker

En treer kan altid være svær, da det ofte er svært at følge op på etteren og toeren. Det er set gennem filmhistorien, at der er mange film, som desværre er knækket, når der er blevet lavet nogle efterfølgere. Der er desværre en tendens til, at mange filmproducenter gerne vil ”malke” filmene og få endnu en stor indtjening ind, hvis der er en film, som er blevet til en stor succes. Derfor er det også altid med en vis spænding, når der kommer en efterfølger til en film.

Men der er også rigtig mange film, hvor det lykkedes at lave en god efterfølger. Johnny English er en af dem. Kort fortalt handler Johnny English om en engelsk spion, som ikke har mange lighedstegn med sin landsmand James Bond, ud over at han også er hemmelig agent. Johnny English er nemlig både klodset og karikeret, så derfor er det også noget af en mission, som han bliver sendt ud på, efter at Storbritannien har været udsat for et cyber-angreb, og Johnny English endnu en gang må sendes i marken for at redde den gamle koloni fra de onde. Johnny English – Slår til igen er et godt bud på en film, hvis I gerne vil have en film til en hyggelig aften på sofaen omgivet af gode venner.

I 2018 er der endnu en treer, som har været på mange biografgæsters læber. Pitch Perfect 3 er den sidste i rækken om acappella-gruppen Barden Bellas, som efter at have været spredt for alle vinde får mulighed for at tage på en sidste tour sammen. Som I nok kan regne ud, kommer der til at ske en masse ting på den tour, og filmen er det perfekte bud på den ultimative pigefilm. Ud over at historien er rigtig god, er der også en lang række veletablerede skuespillere med i filmen, som hiver Pitch Perfect 3 op på et endnu højere niveau.

Den kvindelige udgave af Klovn

I en helt anden genre finder Ditte og Louise, som er den kvindelig pendant til Klovn med Frank og Casper. Ditte og Louise er ligesom Klovn normalt en tv-serie, men som har kastet sig ud i at lave en film, og det har de gjort med stor succes. I denne film er Ditte og Louise kommet i overgangsalderen, og de kæmper med alle de problemer, som følger med. Filmen er virkelig sjov, og hovedpersonerne spiller fantastisk.

 

Smid en kommentar