Chronicle 2 rykker nærmere

I alt omsatte filmen for mere end 125 millioner dollars i biograferne verden over og omsatte desuden for et ikke helt uanseelig millionbeløb på dvd og blu-ray salg. Det er derfor heller ikke så underligt, at Fox gerne vil lave en efterfølger til filmen, som den første da også mere end almindeligt antyder er i planerne.

Instruktøren bag den første film Josh Trank, blev dog lynhurtigt smidt over på Fantastis Four rebootet, hvilket gjorde at han ikke kunne instruere efterfølgeren. Sidenhen afviste 2oth Century Fox det manuskript som Max Landis (der også skrev den første) havde skrevet. De var angiveligt så uenige i hans ideer omkring filmene, at de slet ikke vil have ham til at skrive efterfølgeren.

I hvert fald har de nu hyret Jack Stanley til at skrive efterfølgeren. Stanley har ingen film på sit CV, men hans manuskript den den endnu ikke producerede Sweetheart har imponeret dem så meget, at de har hyret ham til opgaven. Hvor langt filmen ellers er i planlægningen vides endnu ikke, og der er endnu ikke officielt tilknyttet hverken skuespillere eller instruktør til filmen.

kilde: deadline.com

Smid en kommentar