Channing Tatum dropper ud af Weinstein projekt

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at skandalen omkring Harvey Weinstein allerede har haft ekstrem betydning. Efter de talrige anklager om sexchikane, og det der er værre, er han blevet smidt ud af sit firme The Weinstein Company, som han havde med broderen.

Selvom Harvey ikke længere (officielt i hvert fald) er en del af Weinstein Company, er der den ene efter den anden, skuespillere såvel som virksomheder, der trækker sig fra planlagte projekter med firmaet, og det kommer til at koste millioner og atter af millioner af dollars.

Seneste skud på stammen af personer der forlader den synkende skude er Channing Tatum. Han skulle have medvirket i den kommende filmatiseringen af Forgive me, Leonard Peacock, der er baseret på bogen af samme navn fra 2013.

Det var meningen af han skulle have produceret filmen sammen med sin faste makker Reid Caroline, og givetvis også spillet hovedrollen, men de to har nu valgt at droppe alt samarbejde med Weinstein Company, og filmen må derfor antages som værende hængende i en ret tynd tråd på nuværende tidspunkt.

Smid en kommentar