Blockbuster lukker hver femte butik

 
I øjeblikket har kæden 4400 butikker fordelt over hele USA. Til sammenligning er der 70 i Danmark. The Hollywood Reporter erfarer dog at Blockbuster efter alt at dømme har tænkt sig at lukke hver femte butik, svarende til omkring 960.

Angiveligt sker lukningen indenfor det næste års tid. Lukningen er dog en del af en større strategi fra Blockbuster side. Vi har tidligere her på siden skrevet om Redbox og deres udlejningsautomater. I øjeblikket har Redbox omkring 17.000 automater i USA, men de kan nu se frem til konkurrence fra Blockbuster.

På nuværende tidspunkt har Blockbuster omkring 500 lignende automate, men har angiveligt planer om at udvide dette tal med omkring 10.000 indenfor det næste år. Automaterne er naturligvis en kæmpe besparelse da de ikke kræver arbejdskraft eller husleje. 

Det er naturligvis alle de butikker der leverer de dårligste resultater der bliver lukket. Dermed står personalet fra de godt 1000 butikker i farezonen ikke med gode kort på hånden, i en tid hvor arbejdsløsheden stiger og stiger i USA.

kilde: thr.com

{linkr:related;keywords:redbox;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar