Blockbuster livestreamer Robert uddelingen

I morgen aften (søndag d. 7. februar), skal der uddeles Robert Prisen, og igen i år er Blockbuster hovedsponsor. I år har de også sikret sig enerettighederne til at streame hele showet live.

For nogen tid siden blev Robert Prisen sendt på landsdækkende tv, men det gør den altså ikke mere, hvilket dog ikke betyder, at danskerne skal snydes for det. Som hovedsponsor har Blockbuster naturligvis også glæde i, at så mange som muligt ser med, når priserne uddeles, og derfor kan det altså streames via tjenesten.

Der bliver ved prisuddelingen uddelt i alt 28 priser, som medlemmerne af det Danske Filmakademi afgør i deres interne afstemning. Men én enkelt pris er anderledes. Nemlig Blockbuster Publikumsprisen, hvor det er danskerne, der her vælger den film, de mener er den bedste danske film i 2015. Og som noget helt særligt i år bliver det også en af disse publikummer, der kommer til at uddele prisen på aftenen.

”Vi har i år valgt, at Blockbuster Publikumsprisen skal uddeles af netop publikum. Én heldig vinder kommer på scenen og får æren af at uddele prisen til den film, som danskerne har valgt som deres favorit. Hvis ikke publikum selv skulle uddele den pris, ja hvem skulle så?,” siger Steffen Trannerup der er marketingchef hos Blockbuster.

Robert Prisen 2016 streames live på www.blockbuster.dk/robertprisen søndag d. 7. februar fra kl. 17:30, når stjernerne ankommer på den røde løber, hvor filmekspert Søren Høy vil guide seerne igennem aftenen, der også byder på flere besøg i sofaen.

Blandt de store favoritter til at vinde priserne finder man eksempelvis Krigen, men alle de nominerede kan ses her

Smid en kommentar