Bliver Susanne Bier den første kvindelige Bond-instruktør?

Snakken går omkring den kommende James Bond film. Hvem skal spille Bond? Hvem skal instruere? Og får vi endelig en kvindelig Jane Bond at se?

Blandt nogle af de varmeste rygter lyder det i øjeblikket at danske Susanne Bier ligger i spidsen for at skulle instruere den næste Bond film. I så fald, bliver hun filmhistoriens første kvindelige instruktør på en film indenfor franchisen.

Spekulationerne over Biers involvering med 007-projektet har også for alvor kastet brænde på sladderbålet der siger at Tom Hiddleston står blandt favoritterne til at skulle spille den ikoniske agent. Hiddleston og Bier har arbejdet sammen på serien Natportieren (The Night Manager) hvilket gør det oplagt at de to vil teame op såfremt Bier overtager instruktørstolen fra den tidligere Bond-instruktør, Sam Mendes.

Mendes afslørede under dette års Hay Literary Festival at han ville forlade instruktørposten efter at have instrueret 2012s Skyfall og 2015s Spectre. Den nuværende agent 007, Daniel Craig, har endnu ikke bekræftet sin afgang fra franchisen men det forventes ikke at han vender tilbage i rollen som Bond i de kommende film.

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar