Bille August laver Lykke-Per film

Det er netop blevet en realitet, da Nordisk Film har sikret sig rettighederne til en filmatisering hos Gyldendal. Og ikke nok med at de har sikret sig rettighederne, det har også allerede fundet en instruktør til projektet.

Og det er ikke hvem som helst, Nordisk Film har valgt til at stå på for opgaven. De har nemlig allieret sig med Bille August, der i øjeblikket er aktuel med Marie Krøyer, som i skrivende stund er set af mere end 300.000 danskere.

Bille August er begejstret for muligheden for at filmatisere, hvad han kalder “det største værk nogensinde skrevet på dansk”, da det både er en udviklingshistorie og en fortælling og kærlighedens inderste væsen. “Historien om Lykke-Per er på mange måder også historien om det moderne selvrealiserende og selvfokuserende menneske” udtaler August om historien.

Der er endnu ikke sat en premieredato på filmen, ligesom det er uvist hvem, der skal skrive manuskriptet. Hvis alt ellers går efter planen, forventes optagelserne til Lykke-Per “the movie” at gå i gang i 2014.

Kilde:nordisk film

{linkr:related;keywords:vinterberg;limit:5;title:Relaterede artikler}