My Big Fat Greek Wedding 2 på vej

Det var dog ikke den helt store investering for Hank & co. Filmen kostede omkring 5 millioner dollars at producere, og blev en af de største succeser nogensinde (som en indie produktion), den endte nemlig med at indspille omkring 370 millioner dollars på verdensplan.

Der har tidligere været løse rygter om, at der skulle blive arbejdet på en efterfølger, og nu lader det langt om længe til, at der er noget på vej i sagen. I hvert fald forlyder det, at Tom Hanks er tilbage som producer, mens både John Corbett og Nia Vardalos vender tilbage i deres respektive roller. Nia Vardalos skrev manuskriptet til den første film, og skal også skrive manuskriptet til den kommende.

Hvem der skal instruere er dog endnu uvist, men det forventes ikke, at der bliver genvalg til Joel Xwick, der stod bag den første.

1 comment

  1. Så filmen og må indrømme som dansker at den er kanon sjov og super gode skuespiller. Tom Hanks kone Rita Jones spiller også med i den samt John Stamos fra 80er serien Full House. Det er vigtigt at vi kan forstå og se andre kulturer end kun os selv, få et godt grin. Vi kan lære af andre kulturer og på den måde forstå hinanden bedre. På den måde får man en bedre verden med LOVE. Journalisterne Jacob Wendt Jensen Berlingske og især Joakim Grundahl fra Politiken, beskriver det som om de har en HAD til Grækerne udfra deres måde at udtrykke sig på. Hvilket er grimt/beskidt at gøre overfor den danske befolkning. Det er måske fordi at jeres rødder stammer fra en anden kultur end den danske kultur og at i desværre spille med på det der er en part af jeres agenda i medieverden. Det er trist at se hvordan journalisterne ødelægger andre mennesker og heldigvis er befolkningen vågne og kan se jeres propaganda anmeldelser. Det korte og lange er se filmen og vurder den selv og lad ikke journalisterne give dig dit synspunkt. Jeg kan kun sige at den var kanon god og værd at se. Bedøm selv og lad ikke andre bedømme for dig.

Smid en kommentar