Ben Affleck skal måske spille Batman i egen film.

Der var en del der rynkede på næsen, da det blev annonceret, at Ben Affleck skulle spille Batman i den kommende Batman vs. Superman film. De vil nu få endnu mere at rynke af.

I følge Variety, er Ben Affleck nemlig i forhandlinger om at medvirke i en enkeltstående ny Batman film, hvor han udover at medvirke også skal være med til at skrive manuskriptet.

Manuskriptet skal Affleck angiveligt skrive sammen med Geoff Johns, der også har været med til at skrive blandt andet Arrow, The Flash, Blade the Series og flere andre. Batman er dog heller ikke helt nyt for ham, han har eksempelvis været med til at skrive spillet Batman: Arkham Knight.

Der er endnu stort set ikke nogen detaljer om filmen, og den ligger da givetvis også et godt stykke tid ude i fremtiden. Den kommer nemlig først efter Batman vs. Superman der kommer næste år, og Justice League der rammer biograferne i 2017.

Den vil altså absolut tidligst kommer i 2018 og måske endda først i 2019, til den tid vil det også være 7 år siden The Dark Knight Rises havde premiere.

Men hvem der skal medvirke udover Affleck, og hvem der skal instruere, det vides altså endnu ikke.

Smid en kommentar