Batman ville rive hovedet af Iron Man

Whedon har ved flere lejligheder udtalt, at Christopher Nolan har banet vejen for superhelte film, og har skabt noget helt unik, og at han vil være forrest i køen når The Dark Knight Rises får premiere.

Matthew Modine, der spiller politimanden Foley i den kommende Batman film, er ikke helt så diplomatisk i sine udtalelser. Og han er slet ikke i tvivl om, at The Dark Knight Rises er overlegen i forhold til The Avengers, og at den kommer til at sælge mange flere billetter end Marvel filmen.

Modine skriver på sin Twitter, at The Dark Knight rises er den bedste i serien og TDKR vil sparke The Avengers’ røv på boxoffice listen. Der skal mere end seks Marvel figurer til at slå én DC figur. Kritikere ville nok sige her, at der også er mere end én DC figur i The Dark Knight Rises, men den er så en helt anden sag.

Modine langer også ud efter Joss Whedon’s film på flere punkter: Jeg er ikke interesseret i The Avengers. Batman ala Nolan er mørk og menneskelig. Avengers er en tegneserie fantasi – fin børnefilm.

Som om det ikke var nok med denne kritik, tager han den også lige skridtet videre og sammenligner to af heltene fra de to film. Batman ville rive hovedet af Iron Man og ski.. ham ned i halsen.

Hvorvidt Modine får ret, og The Dark Knight kommer til at sælge flere billetter end Avengers vil vise sig, Marvel filmen har dog don klare fordel, at den henvender sig væsentlig bredere, netop fordi den ikke er så dyster.

kilde: Matthew Modine’s Twitter

{linkr:related;keywords:dark knight rises;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar