Batman Unlimited: Animal Instint

At sætte en 30-årig man til at anmelde filmen alene, ville ikke være retfærdigt overfor Batman. For mig er filmene da fede, men intet slår barndommens krøllede og gennemslidte tegneserier. Derfor blev husets ældste knægt inviteret med til at se og anmelde filmen, som er uegnet for børn under 7.

Der er, som altid, ballade i Gotham. Pingvinen har samlet en bande bestående af Killer Croc, Cheetah, Silverback,  Man-Bat, tilføjet lidt robotter, og så ellers lagt en snedig plan for verdensherredømmet – eller faktisk for at få en meteor lavet af guld til at styrte ned i Gotham. Det virker ikke som den bedst udtænkte plan, men fred være med det.

Batman har på den anden side samlet et hold bestående af Røde Robin, Grønne Pil, NightWing og Lynet Flash. Det er sådan set alle ingredienserne til et perfekt slagsmål, og det også udfaldet i denne film.

74 minutter med landevis af bøller og helte og spandevis af øretæver og eksplosioner. Filmen er godt bygget op, historien er spændende og så er de mange karakterer forvirrende for voksne, men ”seje” for de mindste. Og selvom der er smæk for skillingen, bliver filmen aldrig for voldsom for de små.

Men alt i alt er der tale om en tynd kop the. De onde er onde, de gode er gode og de har seje comeback-kommentarer, og så ved vi jo godt, hvem der vinder til sidst. Historien er virkelig en tynd kop the, men det gør måske kke det store, når bare helten er god. Der var i hvert fald ingen tvivl om, hvem knægten ville være, da der skulle leges i haven efter filmen: Han ville være Batman.

4stars

Smid en kommentar