Avatar 2 er ifølge James Cameron færdig

Det er efterhånden godt 11 år siden, at der var premiere på James Camerons millardomsættende 3D magnum opus Avatar. Stort set siden premieren, har der været en efterfølger på vej. Cameron har da også siden dengang sagt, at efterfølgerne (for der er intet mindre end 4), skulle optages back-to-back. Der er altså gået intet mindre end 11 år siden, og der har hvert år været nyheder om hvordan udviklingen går. Der er løbende kommet nye premieredatoer, og alle er blevet udskudt igen og igen og igen. For et års tid siden kom det også frem, at der kommer hele fire efterfølgere og ikke to.

Nu har James Cameron så udtalt, at den første efterfølger Avatar 2: The Way of Water , der efter den nyeste plan skulle have premiere til december 2022, rent faktisk er 100% færdig, mens den næste film i rækken Avatar 3: The Seed Bearer, skulle være 95% færdig.

Hvorvidt dette kommer til at have en indflydelse på dens premieredato vides endnu ikke. Det er småt med de helt store blockbustere i den kommende tid, da Covid-19 har sat en stopper for meget arbejde. Så det kunne godt være, at filmen bliver rykket frem, såfremt den rent faktisk er færdig, som Cameron fortalte Arnold Schwarzenegger (se klippet herunder).

Smid en kommentar