Arcel instruerer Flaskepost fra P

(Foto: Jeppe Gudmundsen)

I dag er det nemlig kommet frem i en pressemeddelelse fra Nordisk Film, at det bliver Nicolaj Arcel, der skal instruere den tredje film om Afdeling Q Flaskepost fra P.

Kvinden i Buret blev en gigantisk succes og endte med at sælge mere end 720.000 billetter til danskerne. Der er derfor selvsagt også kæmpe forventninger til Fasandræberne, der rammer biograferne i starten af oktober.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares medvirkede i det første to film, og skal naturligvis også medvirke i den tredje film. Begge de to første film var også instrueret af Mikkel Nørgaard, men den tredje film bliver altså instrueret af Nikolaj Arcel, der vender hjem fra USA for at instruere filmen.

Det er dog ikke fordi, at Afdeling Q er helt nyt for Arcel, han har skrevet manuskriptet til Kvinden i Buret og til Fasanbdræberne sammen med Rasmus Heisterberg, så han er i den grad inde i historien.

Som instruktør har Nikolaj Arcel blandt andet stået bag film som Kongekabale og senest den Oscar-nomineret En Kongelig Affære.

Smid en kommentar