Adam Sandler laver 4 film til Netflix

Forleden kom det så frem, at de laver en efterfølger til Tiger på Spring, Drage i Skjul fra 2000, som er sat til at få premiere på Netflix og i udvalgte IMAX biograferne til næste år. (en beslutning som ikke alle er lige begejstret for)

(Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Her stopper det naturligvis ikke, og Netflix har allerede annonceret det næste stort anlagte samarbejde på filmfronten. Den internetbaserede tjeneste har nemlig afsløret, at de har indgået en aftale med komikeren Adam Sandler, der skal lave fire film, som får premiere direkte på Netfix.

Der er uden tvivl en del der vil rynke lidt på næsen over dette samarbejde, da det efterhånden er lang tid siden, at Adam Sandler har lavet noget der er værd at se. Faktum er dog at Adam Sandlers film stadig over en bred kam er uhyggelig populære, og han stadig har millioner af fans.

Netflix begrunder de fleste af deres valg med data, de giver kort sagt det, folket vil have. Det var en af grundene til at de sagde ja til House of Cards, og det er altså også grunden til samarbejdet med Adam Sandler. Hans film er nemlig blandt de meste sete på tjenesten, hvilket vidner om, at man naturligvis vil se det. Så på kvaliteten er det måske ikke et stort skridt op, men i den brede befolkning er det helt sikkert.

Om efterfølgende til Tiger på spri…. så er for at få en stor fod inden for på det asiatiske marked, melder historien ikke noget om.

Smid en kommentar