ABC News: Tony Scott havde kræft

Der gik ikke længe fra nyheden ramte og til rygterne begyndte at florere på nettet. Et af de hyppigste og mest vedvarende rygter bliver nu bakket op af ABC News.

De mener nemlig at vide, at Tony Scott led af kræft og havde en svulst i hjernen, der ikke kunne opereres og at Tony Scott havde så kort tid at leve i, at han valgte selv at sætte en stopper for livet inden han ikke selv var i stand til at træffe valget.

Det skal dog med det samme på det kraftigste understreges, at det indtil videre blot er rygter, og ikke er blevet bekræftet af hverken politiet, læger eller Tony Scott’s efterladte. Rent faktisk har Scott’s familie på det kraftigste afvist, at han skulle have haft en hjernesvulst.

Det brev Tony Scott efterlod sig, bliver nok aldrig offentliggjort, men når obduktionsrapporten bliver færdig, kommer det givetvis frem, hvorvidt den nu afdøde instruktør og producer led af kræft eller ej.

Tony Scott var i gang med arbejdet på Top Gun 2, hvorvidt denne film nu er skinlagt eller arbejdet fortsætter vides endnu ikke. Vilde rygter siger, at den eneste chance for filmen bliver til noget, er hvis broderen Ridley Scott vælger at instruere filmen i sin brors minde, hvilket dog virker mildest talt usandsynligt.

kilde: abc news

{linkr:related;keywords:tony scott;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar