4 film med kvindelige hovedroller, som du skal se

4 film med kvindelige hovedroller, som du skal se

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Filmaftener er ikke at undervurdere, uanset om du afholder det alene eller sammen med veninderne. Det er en hyggelig måde at være sammen på, hvor afslapning på sofaen, lækre snacks til maven og gode film til hjernen er på programmet. Alle følelser kan opleves gennem film, og derfor er film netop så gribende – både uhyggelige gysere, sjove komedier, romantiske film og spændende action. Vi har lavet en liste over de fire bedste film med kvindelige hovedroller, som du kan se i aften eller i weekenden. Så hop i dit favorit slap-af-tøj, inviterer veninderne forbi, stil masser af snacks på bordet, og bliv underholdt med disse fantastiske flicks.

Molly’s Game – Olympisk skiløber, enestående poker og FBI

En film, der indeholder lidt af hvert, er Molly’s Game fra 2017. Filmen er baseret på bogen Molly Bloom, som er baseret på en sand historie. Molly Bloom er skiløber i olympisk klasse og driver et af verdens mest eksklusive og enestående pokerspil. Hun bliver skydeskive for FBI, og filmen er derfor proppet med drama og actionfyldte scener. Molly’s Game er blevet nomineret til en Oscar for Best Adapted Screenplay. Det er umuligt ikke at få smag for poker undervejs i filmen, og leder du efter et online casino efterfølgende, kan du se mere her.

Pride and Prejudice – En romantisk klassiker

Har du endnu ikke set Pride and Prejudice, skal du til at i gang. Kiera Knightley og Matthew Macfadyen er fantastiske i rollerne som Elizabeth Bennet og Mr. Darcy. Filmen er fra 2005 og er baseret på Jane Austens utrolige værk fra 1813. Dog er filmen fortsat en klassiker, hvor status quo udfordres, og Elizabeth Bennet må kæmpe for retten til at følge sit hjerte. Der er altså ikke langt fra 1813 til 2019 i denne film.

Mona Lisa Smile – Traditionelle sociale roller udfordres

Vi bliver lidt i gammel tid med den næste film. Mona Lisa Smile er fra 2003, men handlingen drejer sig om den nytænkende professor i kunst, Katherine Ann Watson. Det er altid skønne Julia Roberts, der spiller hovedrollen, hvor hun lærer konservative piger i 1950’erne at stille spørgsmålstegn ved deres traditionelle sociale roller i samfundet. Filmen er bl.a. blevet nomineret til en Golden Globe for Best Original Song.

The Devil Wears Prada – Den ultimative tøsefilm

En film med kvindelige hovedroller, som nærmest ikke kan være gået nogens næse forbi, er The Devil Wears Prada. Anne Hathaway spiller Andy Sachs, mens Meryl Streep ses i rollen som Miranda Priestly. Andy Sachs er nyuddannet og klog, men hun er også en anelse følsom. Dette kommer på prøve, idet hun lander i jobbet som Miranda Priestlys assistent – en krævende chefredaktør hos et modeblad.

Smid en kommentar