3 tips til god filmunderholdning

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Er du vild med film, er du kommet til det helt rigtige sted. Her tager vi et kig på tre tips til rigtig god filmunderholdning, så du kan lægge dig til rette under dynen og lade dig døse hen af ren og skær underholdning og afslapning.

 

Det er naturligvis subjektivt, hvad der er en god film. Vi taler ud fra nogle af de største genrer og giver dig en lille intro til, hvad du kan forvente – dog uden at spoile hverken plot eller slutning.

 

Men lad os lige slå fast, hvor du kan finde de mange gode film, før du hovedkulds begynder at lede efter et VHS-bånd under sengen eller hovedpuden. Der er nemlig en lang række forskellige muligheder, der i dag gør det nemmere for dig at se film. Og langt billigere.

 

Er du til biograffilm, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du skal i biffen en gang om ugen. Med cola og popcorn er det ikke en ubetydelig udgift. Men vind penge, så du ikke skal tænke mere over det. Så går det hele meget nemmere.

The Christmas Chronicles

Det er intet mindre end årets julefilm i 2018. Med Kurt Russel som julemand og i topform er er der lagt i ovnen til en gedigen omgang underholdning. Den er lavet af skaberne bag den ikoniske julefilm, Home Alone, og af skaberne bag selveste Harry Potter – De Vises Sten. Og det er tydeligt at fornemme, at den befinder sig i krydsfeltet mellem de to, hvilket giver en sublim julefilm til børn og voksne i alle aldre. Masser af humor og underholdning. Uden tvivl et kæmpe hit, der har fået intet mindre end 7,5 på IMDB. Det er vildt af en julefilm.

Bladerunner 2049

Ja, den her kræver, at du er til futuristiske film. Den deler vandene ligesom koriander. Enten er du til det, eller også er du ikke. Du skal nok også have set forgængerne fra 80’erne først, men så kan du også godt sætte dig til rette og nyde de godt to timer og 43 minutters underholdning leveret af selveste Harrison Ford og Ryan Gosling.

 

Umage makkerpar, tænker du? Njah… Men de gør det godt sammen og spiller hver deres karakter til UG. Et sandt mesterværk, der elskes af sci-fi-fans verden over.

Journal 64

Jussi Adler Olsen er igen blevet filmatiseret. Denne gange er det Journal 64, som igen har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen med sin sidekick på slæb. De gør det fortrinligt, og der er igen masser af fart over feltet og drama til det sidste.

 

Et must see, hvis du er vild med danske film og krimi. Den er bestemt værd at se i biffen, men kan sagtens ses der, hvor du altid streamer dine film. Du skal nok vente noget tid, før den udkommer på fx Netflix eller HBO Nordic, der begge godt kan være lidt bagud, når det kommer til nyere film. Især helt nye.

Smid en kommentar